Seahagen & Tonic Room

Seahagen & Tonic Room


Seahagen har utveckat en gren som enbart riktat in sig på drycker och tillbehör, vi kallar den Tonic Room. Vi vänder oss till Återförsäljarledet via Seahagen och direkt till slutkonsument via webshopen tonicroom.se samt i fysisk butik Nya Ladan i Sjömarken strax utanför Borås. Nedan berättar vi mer om våra partners i dryckessegmentet.

Muteman


En av Finlands största dryckesaktörer är på väg in på svenska marknaden och TonicRoom är de som hjälper dem i detta arbetet.

Barker & Quin


Sydafrikaskt varumärke med härligt exotiska friska och högkvalitativa smaker. 

Artonic


Fransk elegans på flaska. Utsökta smaker som är välbalanserade och ligger i premiumsegmentet. 

Twelve Below


Twelve Below är en serie tonic som sötas med Agave sirap för att skapa en god smak och ett lågt kaloriinnehåll. Brittisk tillverkning och Brittiskt classy.

Ledgers


En spansk tonic med mindre socker men desto mer karaktär. Lågt kaloriinnehåll och hög mixbarhet.

Swiss Mountain Spring


Schweiziskt källvatten från Alperna lägger grunden för denna kristallklara tonic. Mineralhalten är hög och ger en fantastisk smakbild. 

XERO


En riktigt välkomponerad och välsmakande G&T helt utan alkohol och socker. Veganvänlig och Hälsosam står denna unik på marknaden. 

V.I.B.E.


Alkoholfria premium spritsorter för att kunna mixa fantastiska drinkar.

0% Alcohol but 100% Spirit

John Ross


Alkoholfria premium gin. Tre olika smaksättningar perfekta för att kunna mixa fantastiska alkoholfria drinkar.


John Ross Virgin Distilled Botanicals är en blandning av alkoholfria örter, frukter och kryddor som liknar vad som skulle användas för att destillera en London Dry Gin. Vi kombinerar Enbär, Koriander, Angelikarot, citrus och kryddor (eteriska oljor) i en vacker blandning. Dessa oljor blandas med fjällvatten för att se till att vi håller det naturligt och friskt. Detta utgör grunden för var och en av John Ross-varianterna.


SNOBS


Uppfriskande sodavatten. Fantastiskt läckra och naturliga läskedrycker är nu tillgängliga på svenska marknaden. Prova dem på egen hand eller som en magnifik premiummixer.


www.seahagen.se