Varumärken

VÅRA VARUMÄRKEN

NATURALL COTTON

 

NaturAll är en revolution på engångsmarknanden och erbjuder för första gången en helt ekologisk bomullsprodukt för bordet. Servetter, dukar och tabletter i mjukaste bomull ger en helt annan känsla än en pappersservett. Har man väl provat NaturAll så vill man aldrig byta tillbaka.

Produktionen sker i Italien hos ett företag som i över 50 år levererat intimprodukter som cottonpads och våtservetter till alla de stora leverantörerna i Europa. De bomullsfibrer som man använder till dessa produkter är en restprodukt som man tar tillvara från textilindustrin. Deras kunskap om renhet, ekologiska produkter och vävtekniker lämnar en stor trygghet för oss som kund.


Produkten är i mjukt naturfiber, ekologisk, hållbar odling med skörd var 8:e månad, 100% komposterbar, högabsorberande och tålig även när den blir blöt. (kan tvättas upp till 3-4 ggr i 30 grader om man vill)


 

 

OMMO®

 

OMMO är ett internationellt prisbelönt designvarumärke med genomtänkt och smart design. Köksprodukter med den lilla extra finessen som förenklar din vardag, varje dag. 


Varumärket lanserades i Skandinavien i januari 2019 och mottogs mycket väl av press och designers. Produkterna plockades upp i flera olika utställningar under mässorna och gav inspiration till många.


 

TOUCH MEL®I linje med sin vision, är Emporio Zani stolta att kunna presentera sin nya kollektion gjord av ren Melamin. Genuin känsla i texturer och fantastiska färger är det bästa sättet att beskriva det den nya serien, som är lätt att rengöra och anmärkningsvärt praktisk. Kunskap om stil, smak och trender är en av de viktigaste nycklarna till Touch-mel sortimentet, som alltid återspeglar det senaste modet. En nyhet som kommer förändra synen på melamin för all framtid.MEMENTO ORIGINALE®


Memento Originale's produkter är resultatet av en unik förberedelse och blåsprocess, vilket garanterar en serie av unika funktioner. Ett bra exempel på detta kan ses i den speciella infärgningsprocessen av glaspastan, vilket är innan glasblåsningen påbörjas. Detta säkerställer säker disk i diskmaskin och en perfekt färgbeständighet över tid. Forskning inom området för infärgning av glas har lett till en exklusiv, oefterhärmlig och högst personlig färgpalett.


MEMENTO SYNTH®


Nu har Memento släppt en ny produkt. Ett akrylglas som är en exakt kopia av originalglaset men som kan hanteras som ett plastglas. Perfekt för husbilen, stranden, poolen, ja vart som helst! Finns i 18 färger och i fem olika former. 

SERAFINO ZANI®


Högkvalitativt rostfritt stål (18/10 stainless steel) används i alla delar och detaljer och är alltid tillämpat i generösa skikt som garanterar optimal värmefördelning och säkrar att kärlet behåller sin form över tid. Alla kokkärl har en unik värmespridande botten, patenterad av Tarcisio Zani 1980 (USA patent 4.204.607). Den består av en kärna av ren aluminium mellan dubbla rostfria bottnar. Denna typ av botten möjliggör optimal värmefördelning i hela kärlet med minimalt spill av energi och möjliggör användning på både gas, keramik och induktionshällar. Kärlek till välgjorda produkter, känsla för förhållandet mellan skönhet och funktionalitet och strävan efter innovativ och unik design förmedlas i varje köksredskap som tillverkas av Serafino Zani i Lumezzane.www.seahagen.se