Varumärken

www.seahagen.se

VÅRA VARUMÄRKEN

STONE | SOAP | SPA®

 

Stone Soap Spa ble etablert i Norge i 2014 og er et naturprodukt konsept innen velvære, hvor alle produkter er inspirert av naturen. Ingrediensene vi bruker er urter, blomster, kokosnøtt, eteriske oljer, frukter og frø fra en økologisk gård utenfor Rayong i Thailand. Her er vi med på prosessen, utviklingen og designet fra start til slutt.

 

Alle produktene er av høy kvalitet og håndlages med naturlige råvarer, som gir huden rikelig med vitaminer og antioksidanter.

Vi samarbeider med familien som eier den økologiske gården, som har drevet med naturprodukter innen velvære siden 1969.

 

Ingen av produktene våres testes på dyr, er parabenfrie og håndlages.

Det er viktig for oss å lage produktene så naturlige og rene som mulig.

 

 

TOUCH MEL®I linje med sin vision, är Emporio Zani stolta att kunna presentera sin nya kollektion gjord av ren Melamin. Genuin känsla i texturer och fantastiska färger är det bästa sättet att beskriva det den nya serien, som är lätt att rengöra och anmärkningsvärt praktisk. Kunskap om stil, smak och trender är en av de viktigaste nycklarna till Touch-mel sortimentet, som alltid återspeglar det senaste modet. En nyhet som kommer förändra synen på plast för all framtid.MEMENTO®


MEMENTO är varumärket som radikalt har förändrat vårt sätt att använda glas: det har utvecklats till ett sätt att uttrycka sin personlighet. Mementos produkter är resultatet av en unik förberedelse och blåsprocess, vilket garanterar en serie av unika funktioner. Ett bra exempel på detta kan ses i den speciella infärgningsprocessen av glaspastan, vilket är innan glasblåsningen påbörjas. Detta säkerställer säker disk i diskmaskin och en perfekt färgbeständighet över tid. Forskning inom området för infärgning av glas har lett till en exklusiv, oefterhärmlig och högst personlig färgpalett.SERAFINO ZANI®


Högkvalitativt rostfritt stål (18/10 stainless steel) används i alla delar och detaljer och är alltid tillämpat i generösa skikt som garanterar optimal värmefördelning och säkrar att kärlet behåller sin form över tid. Alla kokkärl har en unik värmespridande botten, patenterad av Tarcisio Zani 1980 (USA patent 4.204.607). Den består av en kärna av ren aluminium mellan dubbla rostfria bottnar. Denna typ av botten möjliggör optimal värmefördelning i hela kärlet med minimalt spill av energi och möjliggör användning på både gas, keramik och induktionshällar. Kärlek till välgjorda produkter, känsla för förhållandet mellan skönhet och funktionalitet och strävan efter innovativ och unik design förmedlas i varje köksredskap som tillverkas av Serafino Zani i Lumezzane.